BUBB KUYPER Veilingen Boeken, Manuscripten en Kunst

Bubb Kuyper Veilingen is het grootste gespecialiseerde veilinghuis van boeken, manuscripten en werken op papier van Nederland. Wij zijn gevestigd in een monumentale 19e-eeuwse stadsvilla in het centrum van Haarlem, op twee minuten lopen van het station Haarlem, met een parkeergarage in de nabije omgeving (naast het station) en tien gratis parkeerplaatsen voor het laden en lossen aan de achterkant van ons gebouw.

Onze omvangrijke internationale veilingen bevatten een grote diversiteit aan boeken, manuscripten en grafiek, variërend van oude, zeldzame boeken tot moderne literatuur en van middeleeuwse handschriften tot hedendaagse kunst. Voor deze halfjaarlijkse veilingen (mei en november) zijn inbreng van zowel grote bibliotheken en collecties als losse waardevolle items welkom.
In het verleden veilden wij o.a. het manuscript van De Avonden van Gerard Reve, de bibliotheek van Boudewijn Büch (Bibliotheca Didina et Pinguina), de bibliotheek van Gerrit Komrij en kunst op papier uit de collectie van de ABN AMRO.

 

Contact information

J.A.P. Bosch & Drs. T.W. Blankevoort

Kenaupark 30

2011 MT

Haarlem

T. (023) 532 39 86

F. (023) 532 38 93

E. info@bubbkuyper.com

W. https://bubbkuyper.com

Highlights from BUBB KUYPER Veilingen Boeken, Manuscripten en Kunst

Alle boeken en catalogie van BUBB KUYPER Veilingen Boeken, Manuscripten en Kunst