Antiquariaat SECUNDUS

Antiquariaat Secundus bevindt zich in Zeeuw-Vlaanderen, dicht bij de grens met België. Dit is dan ook één van de redenen dat wij vanaf het begin vooral op de Vlaamse markt gericht zijn.

We zijn in 1993 ingeschreven in de Kamer van Koophandel en in 2003 werden we lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren. Sinds we, eveneens in 2003, op internet begonnen zijn we ons uiteraard steeds meer internationaal gaan richten, zonder onze oorspronkelijke specialiteiten uit het oog te verliezen.

In het begin hebben we op allerlei boekenmarkten en -beurzen in Nederland en Vlaanderen gestaan. Uiteindelijk zijn daar enkel de ILAB-beurs in Amsterdam en de Antiquarenbeurs in Mechelen van overgebleven. Inmiddels hebben we helaas moeten ervaren dat ook de belangrijke beurzen het om diverse redenen steeds moeilijker hebben gekregen. Persoonlijk heb ik dit zeker ondervonden omdat ik bijna tien jaar betrokken ben geweest bij de organisatie van de beurs in de Passenger Terminal in Amsterdam, eerst enkel voor ILAB-leden, maar de laatste jaren in samenwerking met leden van de BOB.
Inmiddels ben ik ook bestuurslid van de NVvA en lever ik mijn bijdrage aan het zo goed mogelijk functioneren van onze vereniging.

P.F.W.H. Everaers

 

Contactgegevens

P.F.W.H. Everaers

Notendijk 7

4583 SV

Ter Hole

T. 0114-314209

F. 0114-314209

E. secundus@zeelandnet.nl

W. http://www.antiqbook.nl/secundus

Highlights van Antiquariaat SECUNDUS

Alle boeken en catalogie van Antiquariaat SECUNDUS