Antiquariaat Novemberland

Antiquariaat Novemberland is een antiquariaat met een beperkte winkelfunctie in die zin dat u welkom bent op afspraak op het adres Prinsenlaan 23 te Oegstgeest. U kunt dan op uw gemak kennisnemen van ons aanbod. Wij hebben een algemene voorraad van kwalitatief goede tweedehands en antiquarische boeken. De naam Novemberland is ontleend aan het gelijknamige gedicht over de Groninger Veenkoloniën van de Groningse schrijver en dichter Koos Schuur (1915-1995).

Wij zijn in 2003 begonnen met een kleine algemene voorraad boeken die werd aangeboden via internet en op boekenmarkten. Sindsdien is de voorraad in kwalitatieve zin verbeterd en uitgebreid. Voorts zijn wij ons meer gaan specialiseren.

Novemberland is gespecialiseerd in:

– Vroege kinder- en prentenboeken (tot 1920)
– Reizen
– Landen en volkeren
– Flora en Fauna
– Kunst en architectuur
– Geschiedenis
– Oude en zeldzame boeken/Old and rare

Jaarlijks nemen wij deel aan een aantal beurzen en boekenmarkten. Onze boeken worden verder aangeboden op internet via AbeBooks.com, www.antiqbook.nl, www.boekwinkeltjes.nl, www.bol.com en www.boekenverkoper.nl.

Een bezoek kan altijd de moeite waard zijn omdat een deel van de voorraad niet op internet wordt aangeboden. Misschien stuit u dan wel op een ongezochte vondst.

Graag even bellen voor een afspraak (06-18297344).

Prinsenlaan 23
2341 KS Oegstgeest
Tel. +31(0) 618297344
novemberland@planet.nl
www.novemberland.nl


Specializations: Kinderboeken; Oude en Zeldzame Boeken; Geïllustreerde boeken; Geschiedenis; Kunst en Kunstgeschiedenis; Architectuur; Anthropologie en Ethnografie; Reizen;

Contactgegevens
Antiquariaat Novemberland
Jaap Schuurman
Prinsenlaan 23
2341 KS Oegstgeest
T: 06-18297344
M: 06-18297344
F:
E: mailto:novemberland@planet.nl
W: http://www.novemberland.nl